Over Ouzeri Omega

Wij, Georgios en Iris Papachatzis-Laheije, zijn in 2002 gestart aan ons horeca-avontuur met Grieks restaurant Onassis in Meerssen. Elk jaar in de zomer maakten wij een reis naar Griekenland. Hier bezochten wij afgelegen dorpjes, dichtbevolkte steden, kleurrijke eilanden en de allermooiste stranden. Hier vonden wij de inspiratie voor het concept van Ouzeri Omega. In oktober 2016 was het zover en waren wij klaar voor een nieuwe uitdaging. Ouzeri Omega is een afspiegeling van het hedendaagse Griekenland. De mezedes in Ouzeri Omega bestaan uit zo’n 75 gerechtjes die iedere dag met zoveel mogelijk verse pure ingrediënten worden bereid, zonder onnodige toevoegingen. De open keuken is daarmee het hart van Omega. Het kleurenpalet van verschillende tinten blauw, onze olijfbomen foto wand en de Griekse tegeltjes dragen allemaal bij tot het ultieme God-in-Griekenland gevoel.

De meest gehoorde uitdrukking van onze gasten: “Hier zijn we echt op vakantie…” en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. 

Ouzeri Omega is een omgeving waar u Griekenland voelt en proeft met gastvrije en gezellige bediening en een keuken met een zonnige mix van Griekse gerechtjes.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Ouzeri Omega zodat wij kunnen bijdragen aan een heerlijk Grieks avondje uit!!

Met vriendelijke groet, Georgios & Iris Papachatzis-Laheye

 

Een griekse Ouzeri