Informatie over een avond bij Ouzeri Omega

Vegetarisch/Veganistisch/Allergenen

In ons restaurant hebben we een ruime keuze aan vegetarische gerechten en ook een aantal veganistische gerechten. Met allergieën/dieetwensen houden wij uiteraard rekening als ze van te voren worden doorgegeven (bij de reservering of bij de bediening op de avond zelf). Wij doen ons best om zo passend mogelijk onze gerechtjes aan je te serveren.

Wat is een Ouzeri en hoe eet men bij Ouzeri Omega ?

Een Ouzeri is een Grieks restaurantje dat mezedes/tapas (kleine gerechtjes ter grootte van een voorgerecht) serveert en waar van oudsher de Grieken bijpraten of discussiëren. De ouzo en wijn voorziet ze van spraakwater, de mezedes-tapas voeden de discussie. De mezedes bij Ouzeri Ωmega bestaan uit ongeveer 75 gerechtjes die iedere dag met zoveel mogelijk verse ingrediënten worden bereidt. Hoe stel je een maaltijd samen: Samen met uw tafelgenoten kiest u een aantal gerechten uit (Dat kunnen er 2/3/4 per persoon zijn naar gelang uw trek). U eet gezamenlijk van de borden en pannetjes waarop de gerechten worden geserveerd. Onze insteek is dan ook, niet ieder zijn eigen bord met eten, maar gezellig wat verschillende gerechtjes bestellen en delen zodat ieder zoveel mogelijk kan proeven. U voert dus aantal rondes in waarbij je telkens een aantal gerechtjes kiest.

Tijdsblokken

Op vrijdag- en zaterdagavond werken wij altijd met 2 shifts/tijdsblokken; 1
6.30/17:00/17:30 tot 19.30 of vanaf 19.45 tot sluit. ( Uiteraard moeten wij ons wel aan de vastgestelde sluitingstijd houden van 23.30)

Huisdieren

Bij ons zijn geen huisdieren toegestaan.

Te laat

Neem contact met ons op als u te laat komt. Als u dit niet aan ons doorgeeft, geven wij uw tafel na 15 minuten vrij.